Personen achter Lighthouse Projects

Elk een expert op zijn gebied

Erik Houtepen

Erik is een ervaren projectmanager en consultant in de ontwikkeling-, bouw-, en onderhoudsfase van projecten in de duurzame energie sector. Hij heeft veel ervaring in de voorbereiding, contractering en de bouw van windmolenparken en zonneparken.

Alex Brouwer

Met zijn universitaire achtergrond is Alex sinds 2000 werkzaam in de duurzame energie sector. Vanaf 2003 is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling, contractering, financiering en realisatie van kleine en grote off- en onshore windenergieprojecten.

Caroline Wols

Caroline is de spil van Lighthouse Projects. Zij is het aanspreekpunt voor uw algemene vragen en draagt zorg voor de administratieve werkzaamheden. Is de beheerder van onze website en ondersteunt en adviseert Alex en Erik op allerlei gebieden.

Matthijs Jansen

Matthijs was in 2019 de eerste medewerker binnen het Lighthouse Projects team.
Matthijs is enthousiast en biedt graag structuur binnen projecten. Met zijn proactieve houding is hij graag een stuwende kracht binnen een projectteam.

Martijn van Wijk

Vanaf 1 mei 2024 is Martijn gestart binnen het Lighthouse team.
Martijn heeft zijn passie voor duurzame energie omgezet in actie door zijn studie Sustainable Energy Technologies aan de Technische Universiteit Delft te voltooien. Zijn specialisatie lag in windenergie, zonne-energie en opslagtechnieken, waardoor hij een brede kennisbasis heeft opgebouwd die hem in staat stelt om innovatieve en effectieve oplossingen te ontwikkelen voor hernieuwbare energieprojecten.

 

Nic Melsen

Nic is in 2023 gestart bij Lighthouse Projects. Na zijn studie civiele techniek heeft hij een aantal jaren gewerkt bij een aannemer gespecialiseerd in de aanleg van de civiele werken voor windparken. Hier is hij gestart als uitvoerder en uitgegroeid tot projectleider in de onshore windenergie.

“Winning van energie uit de wind is een complexe maar uitdagende materie”

Wij komen graag met u in contact!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan uw graag te woord.

Lighthouse Projects

Hoeksedijk 69
3299 AD  Maasdam

Bezoekadres:
Oslo 6
2993 LD Barendrecht

+31 (0)6  22 88 84 32

Volg ons via Linkedin!